Σοφία ΚίτσουTο Νοσοκομείο της Σαντορίνης θα στεριώσει είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι.

Σχολιάζοντας σχετική δημοσίευση χθες , η αρμόδια Αντιδήμαρχος για θέματα υγείας κ. Σοφία Κίτσου, έκανε τη παρακάτω δήλωση:
Tο Νοσοκομείο θα στεριώσει είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι. Οσοι το αγαπάνε πραγματικά το μόνο που οφείλουν είναι να δρουν δημιουργικά για την καλυτέρευσή του. Οι ατέρμονες συζητήσεις στο FB δεν λύνουν κανένα πρόβλημα. Με την ιδιότητα ενός 
από τους ανθρώπους που πάλεψαν για το άνοιγμά του έξι ολόκληρα χρόνια σας διαβεβαιώ ότι μόνο με δημιουργική δουλειά πετυχαίνει κανείς. Αυτά έλεγα και τότε που μόνο λίγοι πιστεύαμε στο άνοιγμα του. Οι περισσότεροι κορόιδευαν και δεν πίστευαν ότι η Σαντορίνη θα αποκτήσει νοσοκομείο. Για να φτάσει ν΄ανοίξει κάποιοι δούλεψαν για να φτιαχτεί, να εξοπλιστεί και ακολούθως να ανοίξει. Τώρα όλοι πρέπει να δουλέψουν σε μία και μόνο κατεύθυνση. Να στελεχώσουν το νοσοκομείο έτι περαιτέρω και να βελτιώνουν καθημερινά τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας για τους πολίτες!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΒΙΝΤΕΟ : Στον Αθηνιό, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, προσέκρουσε ελαφρά στις 7 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Πρέβελης”