Προς νέο Διοικητή Γενικού Νοσοκομείου Σαντορίνης κ. Μαλαματένιο

Κύριε Διοικητά καλώς ήρθατε στο νησί και το Νοσοκομείο μας.
Μπαίνετε σε έναν χώρο, ο οποίος κατασκευάστηκε χάρις στις μεγάλες προσπάθειες όλων των Θηραίων και που αποτελεί στολίδι στην παροχή υγείας προς τους πολίτες ενός τόπου, που συμβάλει τα μέγιστα στο ΑΕΠ της χώρας μας.
Η Πολιτεία αποφάσισε κάποια στιγμή, να ανταποδώσει λίγα από αυτά που εισπράττει όλα αυτά τα χρόνια προς τους τους Θηραίους και είμαστε πραγματικά περήφανοι για αυτό.
Δυστυχώς το  Νοσοκομείο μας , όπως θα διαπιστώσετε έχει προβλήματα.
Προσωπικά πιστεύω ότι το πρώτο πρόβλημα είναι η αλλαγή νοοτροπίας στη λειτουργία του.
Ανοίξτε τις πόρτες να μπει καθαρός αέρας και μην υποκύψετε σε κομματικές και μικροπολιτικές πιέσεις.
Το Νοσοκομείο μας πρέπει να σταματήσει, ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο να υποβαθμίζεται, να δέχεται σχεδόν καθημερινά επιθέσεις και να απαξιώνεται.
Πρέπει να στελεχωθεί με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, να παρέχει στους πολίτες υπηρεσίες αντάξιες ενός τόπου που αναγνωρίζεται παγκοσμίως, ως ένας από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς.
Αυτή κύριε Διοικητά είναι η αποστολή σας και καμιά άλλη.
Μην φέρετε κι εσείς συνεργεία της ΕΡΤ να δώσετε συνεντεύξεις, αξιοποιήστε το Υγειονομικό μας αεροσκάφος που το απαξίωσαν και το παρόπλισαν, μιλήστε στο κόσμο όταν έχετε δυσκολίες και ζητήστε του βοήθεια.
Καταστήστε σαφές προς όλους πως ήρθατε εδώ για να συνεργαστείτε με τους τοπικούς μας φορείς, το Δήμαρχο, τον Έπαρχο, το Σύλλογο στήριξης και όλα τα θεσμοθετημένα μας όργανα.
Ζητήστε από τους πολίτες, ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση, να σταθούν δίπλα σας, στη δύσκολη προσπάθεια που σας περιμένει.
Να γνωρίζετε πως η αποστολή σας θα είναι δύσκολη.
Όμως να γνωρίζετε πως είμαστε όλοι μας δίπλα σας, όχι αν έρχεστε εδώ όμως σαν κομματικός εγκάθετος, αλλά σαν άνθρωπος που σας ενδιαφέρει να προσφέρει στην κοινωνία μας.
Μην διστάσετε ούτε μια στιγμή να απευθυνθείτε προς τους πολίτες του νησιού και να ζητήσετε τη βοήθειά τους αν χρειαστεί.
Είμαστε όλοι έτοιμοι να συστρατευθούμε στον αγώνα για να λειτουργήσει όμορφα το Νοσοκομείο
μας.
Ελπίζουμε να αφήσατε την όποια κομματική σας ταυτότητα σπίτι σας.
Μην κάνετε τα ίδια λάθη με τους προηγούμενους.
Το Νοσοκομείο ανήκει στους πολίτες και όχι στα κόμματα.
Αυτοί το πληρώνουν  με τους φόρους τους, αυτούς οφείλετε να υπηρετήσετε.
Καλή δύναμη, καλή επιτυχία.


Σχόλια

  1. Καλημέρα, διάβασα την επιστολή σας, η οποία γράφει ουσιώδης πραγμάτα και μελλοντικά θα αντιληφθείτε και ο ίδιος οτι με αντιπροσωπεύουν πλήρως.
    Θα ήταν ευχαριστησή μου, αν και εσείς έχετε τον χρόνο, να συναντηθούμε μέσα στις επόμενες μέρες, ώστε να με ενημερώσετε σχετικά με τα προβλήματατα τα οποία θα πρέπει να γνωρίζω.

    Με εκτίμηση,

    Μαλαματένιος Βασίλειος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΒΙΝΤΕΟ : Στον Αθηνιό, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, προσέκρουσε ελαφρά στις 7 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Πρέβελης”