Ο κύβος ερρίφθη και το όνομα της μεγάλης κυρίας του ποδοσφαίρου στο νησί “ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ FC”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SANTORINI30.BLOGSPOT.COM


Για πρώτη φορά στην αθλητική ιστορία του νησιού μας γίνεται μια τόσο μεγάλη και συντονισμένη προσπάθεια συνένωσης των Αθλητικών μας Σωματείων.
Με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και κυρίως μέσα από έναν καλοπροαίρετο διάλογο τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων φαίνεται να καταλήγουν σύντομα στις τελικές τους αποφάσεις, για να πάρουν το λόγο στη συνέχεια οι Γενικές συνελεύσεις των ομάδων μας.
Έχουν συζητηθεί τα πάντα και σύμφωνα με πληροφορίες μας το όνομα Σαντορίνη fc φαντάζει σαν το πιο πιθανό από όλα τα άλλα, για  να χρησιμοποιηθεί ως το όνομα που θα στεγάσει τα ιστορικά μας Σωματεία στο μέλλον.
Άλλωστε το όνομα Σαντορίνη είναι κι αυτό που γνωρίζει απ άκρη σ άκρη όλη η Ελλάδα κι ο κόσμος ολόκληρος και δεν θα μπορούσε να προταθεί κάτι καλύτερο.
Οι στόχοι της Σαντορίνης fc πλέον ξεφεύγουν από τα στενά όρια του Κυκλαδίτικου και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και είναι μεγαλεπήβολα.
Στοχεύουμε ψηλά, πολύ ψηλά γιατί όλοι μαζί μπορούμε.
Όλοι μαζί όμως.

 Ο Δήμος και οι φορείς του νησιού πρέπει επίσης να αγκαλιάσουν την Σαντορίνη  και να την στηρίξουν.
Δεν περισσεύει κανένας από την προσπάθεια.
Σαν ένας από τους αθλητές ,που είχαν την τιμή να φορέσουν την φανέλα του Πανθηραϊκού στο παρελθόν, σας συγχαίρω όλους.

Προσωπικά δηλώνω  πως θα στηρίξω τη προσπάθεια με όλες μου τις δυνάμεις και θέτω τον εαυτό μου και όσες δυνάμεις μούχουν απομείνει στη διάθεση σας.
Θέλω κι εγώ να βάλω ένα λιθαράκι στη προσπάθεια.
Τη φανέλα του Πανθηραϊκού στο γραφείο και στη καρδιά μου, συ στρατεύομαι όμως δίπλα σε όλους για να πετύχει η  Σαντορίνη
fc .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΒΙΝΤΕΟ : Στον Αθηνιό, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, προσέκρουσε ελαφρά στις 7 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Πρέβελης”