Χωρίς κρούσμα αυτή την εβδομάδα η Σαντορίνη, όχι στον εφησυχασμό λέει ο Δήμαρχος.


Χωρίς κρούσμα από τον Κορωνοϊό πέρασε και αυτή η εβδομάδα.
Μέχρι αυτή την ώρα, (Κυριακή 5.4.2020 – 18:30), κανένα κρούσμα δεν έχει αναφερθεί, από τις αποστολές δειγμάτων των προηγουμένων ημερών στην Αθήνα.
Ο Δήμαρχος Θήρας, συνέστησε μέσα από πρόσφατη συνέντευξή του προς του πολίτες, να μην εφησυχάζουν και να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα, ενώ από την πλευρά της η Αστυνομία του Νησιού, καθημερινά διενεργεί ελέγχους σε διερχόμενα οχήματα και πεζούς.
Εν τω μεταξύ σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, ίσως και μέσα στην εβδομάδα, αναμένεται να τεθούν για έγκριση τα μέτρα στήριξης των ευπαθών ομάδων, των πολυτέκνων, κλπ που ανακοίνωσε ο κ. Αντώνης Σιγάλας.
Αντίστοιχα τα Νομικά πρόσωπα του Δήμου μελετούν τρόπους οικονομικής ελάφρυνσης των Δημοτών.
Αύριο Δευτέρα θα φτάσει στη Σαντορίνη ο νέος Πρόεδρος του Νοσοκομείου μας κ. Μαλαματένιος και σύμφωνα με πληροφορίες μια από τις πρώτες συναντήσεις που θα κάνει θα είναι με τον Δήμαρχο Θήρας και την υπεύθυνη Αντιδήμαρχο για θέματα Υγείας κ. Σοφία Κίτσου.
Σημειώνουμε ότι εκκρεμεί η υπόθεση του Μαιευτήρα-γυναικολόγου κ. Χριστοδούλου, τον οποίο επίσης αναμένεται να συναντήσει ο νέος διοικητής.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΒΙΝΤΕΟ : Στον Αθηνιό, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, προσέκρουσε ελαφρά στις 7 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Πρέβελης”