Επιβεβαιώνει το newsit την αποκλειστική είδηση που μετέδωσε το blog μας - Στα χέρια του παίρνει το θέμα τουρισμός ο πρωθυπουργός


Το ενδιαφέρον της κυβέρνησης είναι εκ των πραγμάτων εστιασμένο στον τουρισμό, λόγω της ανάγκης να στηριχθεί η οικονομία, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμβολικά και προσωπικά θ’ αναλάβει μεγάλο επικοινωνιακό μερίδιο σ’ αυτή την προσπάθεια.

Αύριο θα μιλήσει στην εκδήλωση “Restart Tourism”, κατά την οποία θα παρουσιαστεί από τον επικεφαλής δημιουργικού της Προεδρίας της Κυβέρνησης, Στηβ Βρανάκη η καμπάνια για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού εκτός των συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η καμπάνια θα εστιάζει στα social media και θ’ απευθύνεται ασφαλώς στο εξωτερικό, συνδυάζοντας την επιτυχή αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης και την ανάδειξη της Ελλάδας ως ασφαλούς προορισμού με τις φυσικές της ομορφιές και τα πλεονεκτήματά της έναντι των ανταγωνιστών της στη Μεσόγειο. Στην εκδήλωση θα μιλήσει, εκτός από τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη και τον κ. Βρανάκη η επικεφαλής της Marketing Greece, Ιωάννα Δρέττα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, έχει ότι ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει τον κύκλο «εξόδων» του από το Μαξίμου – τον οποίο εγκαινίασε αμέσως μετά το τέλος του lockdown – εκτός Αθηνών, προκειμένου να μιλήσει με πολίτες, καταστηματάρχες και φορείς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταβεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Σαντορίνη. Οριστική απόφαση δεν έχει ακόμη ληφθεί, αλλ’ αυτό θα γίνει εντός των επομένων 24ωρων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΒΙΝΤΕΟ : Στον Αθηνιό, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, προσέκρουσε ελαφρά στις 7 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Πρέβελης”