Γράφουν οι αναγνώστες μας: Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το Δάσος




Δεν μπορώ να κατανοήσω το σκεπτικό ορισμένων συμπολιτών (συγχωρήστε με αλλά μου είναι αδύνατον ) αναμφίβολα η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νησί μας για την έναρξη της τουριστικής περιόδου ήταν ένα γεγονός με παγκόσμια προβολή
Η όποια έγινε με μεγάλη επιτυχία και αυτό μπορούμε να το αντιληφθούμε όλοι
(εκατοντάδες ξένα κανάλια αναπαρήγαγαν την fiesta αυτή για την Ελλάδα και την Σαντορίνη )
Και αντί να είμαστε ευχαριστημένοι και να προσπαθούμε και εμείς με τον δικό μας τρόπο χρησιμοποιώντας αυτή την ενέργεια να πείσουμε ταξιδιώτες να επισκεφθούν το νησί μας αρχίζουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας
Αν ο πατέρας ήταν αποστάτης ? ωραία και αν ήταν τι έγινε , γιατί πρέπει να ακολουθήσει και ο γιος δηλ. και ο γιος του φονιά !!!! φονιάς !!! ,και του κλέφτη , κλέφτης και της πόρνης πόρνη η αν είναι έξυπνη τσατσά !!! ????
Και τι έγινε αν χρειάσθηκε 80 δωμάτια με τους παρατρεχάμενους και τις ορτινάτζες (λέγαμε στον στρατό αυτούς που έτρεχαν πίσω από τος αξιωματικούς και κάνανε τα θελήματα )
Ναι και φάγανε κα ήπιανε και τουαλέτα πήγαν !!!
Ναι και χρήματα (κάποια η όλα δεν έχει σημασία ) τα έδωσε ο Δήμος θήρας και άριστα έπραξε
Έχετε σκεφθεί αγαπητοί συμπολίτες πόσα χρήματα θα έπρεπε να δαπανηθούν για να κάνει το νησί μόνο του, μια τέτοια καμπάνια παγκόσμια και χωρίς την παρουσία του πρωθυπουργού (που άσχετα από κομματικές πεποιθήσεις είναι ο τωρινός Πρωθυπουργός της χώρας )
Πρέπει να προσέξουμε όλοι μας τον τόπο μας( που είναι ένα δώρο θεού για εμάς )
Και να αφήσουμε τις μικροκομματικές αηδίες μακριά από εμάς διότι η μουρμούρα δημιουργεί και αντιπαλότητες και αυτές αδιέξοδα που μόνο καλό δεν κάνουν στο ευλογημένο αυτό νησί μας. 
.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΒΙΝΤΕΟ : Στον Αθηνιό, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, προσέκρουσε ελαφρά στις 7 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Πρέβελης”