Τουριστικοί πράκτορες:Ετοιμάζουν πακέτα για εγχώριο τουρισμό- 300 ευρώ το 4ήμερο στη Σαντορίνη


Πακέτα διακοπών με δελεαστικές τιμές ετοιμάζουν οι τουριστικοί πράκτορες, σε συνεργασία με περίπου 80 ξενοδόχους από τα εγχώρια θέρετρα αλλά και με προορισμό τα ελληνικά νησιά που πάντα αποτελούν την πρώτη επιλογή των κυπρίων.

Τα δύο τουριστικά γραφεία της εταιρείας Μαντοβάνη (Mantovani Plotin Travel Ltd και  MTS Globe), τη φετινή σεζόν θα ασχοληθούν μόνο με την εγχώρια αγορά, δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας Βίκτωρας Μαντοβάνης.

Ο επίτιμος πρόεδρος του συνδέσμου τουριστικών πρακτόρων και εκτελεστικός πρόεδρος της Top Kinisis Travel, Άκης Κελεπέσιης, στις δικές του δηλώσεις είπε ότι οι κύπριοι θα προτιμήσουν και πάλι φέτος τα ελληνικά νησιά καθώς και διάφορους προορισμούς στη στερεά Ελλάδα επισημαίνοντας ότι «στην Ελλάδα αισθάνονται ασφάλεια λόγω και των δεσμών που συνδέουν τους δύο λαούς».

Τα τουριστικά πακέτα αφορούν είπε τη Ρόδο, το Ηράκλειο, τα Χανιά, τη Σκιάθο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τη Χαλκιδική και τη Πρέβεζα, τα οποία ξεκινούν από €300 για ένα τετραήμερο.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΒΙΝΤΕΟ : Στον Αθηνιό, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, προσέκρουσε ελαφρά στις 7 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Πρέβελης”