Νέο επεισόδιο στην Κοινότητα του Βουρβούλου - Το καταγγέλουν ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟΥ

.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνεται ο Μανώλης Γεωργία, άτομα κάθονται, γένι, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Οι Νεοι Βουρβουλου στα πλαίσια της ενημέρωσης των κατοίκων μας για τα σημαντικά θέματα που σας αφορούν, θεωρούν πρέπον, να μαθαίνετε τι πραγματικά συμβαίνει στο χωριό μας το τελευταίο διάστημα. Την Παρασκευή 12/6/20 και αφού τελείωσε το Τοπικό Συμβούλιο μας με την παρουσία του Προέδρου της ΔΕΥΑΘ κ. Ορφανου Μανώλη και της Δημοτικης Συμβούλου κ. Αργυρού Μαρίας, τους οποίους ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν, μια Κυρια ζητησε τον λογο για να διαμαρτυρηθεί και φυσικά της δόθηκε.
 Δυστυχώς, οι εκφράσεις της ήταν απαράδεκτες καθώς ξεκίνησε απαιτώντας την διαγραφή ενός από τα Μέλη του Συνδυασμού μας, τις ευθείες επιθέσεις προς το πρόσωπο του αλλά και του Προέδρου μας λέγοντας εκφράσεις " είστε ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, είστε ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ" και αναφερόμενη στον Πρόεδρο του χωριού μας πως είναι ένα "ΤΙΠΟΤΑ" κρατώντας αντικείμενο στα χέρια της με σκοπό να το πετάξει στο πρόσωπο του και μάλιστα δύο φορές!!! Όλα αυτά είχαν σκοπό βέβαια να προκαλέσουν τις εντυπώσεις και να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κόσμου με στόχο την αλλαγή της θετικής μας εικόνας προς τους κατοίκους μας. Σήμερα έβαλαν στόχο ξανά τον κύριο Δακουτρο Μάρκο, γράφοντας ψευδή γεγονότα ότι υπήρχε λογομαχία με τον Πρόεδρο μας προκαλώντας, για άλλη μια φορά και παίζοντας με την υπομονή μας. Οι ΝΕΟΙ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟΥ σαν Δημοκρατικοί ,δεν απαντησανε στις προκλήσεις, όλων αυτών που ήθελαν να αναλάβουν τις τύχες του χωριού μας όταν ΔΗΜΟΣΙΑ ,τοποθετήθηκαν με εκφράσεις "μπράβο στον Δήμαρχο που σε είπε ΠΡΟΕΔΡΑΚΟ" "Είναι ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ" καθώς και πως είμαστε "ΑΠΕΙΡΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ" διότι θεωρούμε πως συνεχίζοντας μια αντιπαράθεση το μόνο που πετυχαίνουμε είναι η δυσφήμιση του χωριού μας. Βλέποντας πως συνεχίζουν όμως τις απαραδεκτες πράξεις τους ,διαδίδοντας ένα σωρο ψέματα ,το χωριό πρέπει να αρχίσει να μαθαίνει τα γεγονότα τα οποία οι περισσότεροι, αντιλαμβάνονται και μας ωθούν στο να προχωρήσουμε δείχνοντας μας την πίστη τους σε εμάς. Οι ΝΕΟΙ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟΥ καταδικάζουν αυτές τις ανάρμοστες συμπεριφορές και δηλώνουν πως στηρίζουν όλα τα μέλη τους, καθώς όλοι μας είμαστε Οικογενειάρχες, Έντιμοι, Τίμιοι και Ηθικοί που στόχο έχουμε την αλλαγή σελίδας του χωριού μας προς το καλύτερο και τίποτα λιγότερο από αυτό. Όσο για αυτούς που ψάχνουν τον Αδύναμο Κρίκο στην ομάδα μας, θα τους συμβουλευαμε να δουν το Σαββατοκύριακο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ στις 19:40 το τηλεπαιχνιδι "Αδυναμος κρικος" με τον παρουσιαστη κ.Τρυφωνα Τάσο γιατι σε εμας θα χανουν απλα τον καιρο τους! Ο Προεδρος του χωριου μας Καφουρος Αρτεμιος και η ομαδα του θα μιλησουν με αποδειξεις και εγγραφα και θα δωσουν απαντησεις σε ολα και σε ολους οταν ερθει η στιγμη ,ελπιζουμε και οι "αντιπαλοι" μας να έχουν αποδείξεις για τα αντίθετα για να μην εκτεθούν για άλλη μια φορά.
Με εκτίμηση,
ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΒΙΝΤΕΟ : Στον Αθηνιό, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, προσέκρουσε ελαφρά στις 7 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Πρέβελης”