Την επόμενη εβδομάδα στη Σαντορίνη ο Πρωθυπουργός



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Santorini30.blogspot.com ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τη Σαντορίνη την επόμενη εβδομάδα.
Η ημερομηνία της επίσκεψής του αν και είναι γνωστή, δεν ανακοινώνεται για ευνόητους λόγους, ωστόσο η άφιξη θα γίνει  την επόμενη εβδομάδα και σίγουρα πριν ξεκινήσουν να λειτουργούν κανονικά όλα τα ξενοδοχεία, (εποχικά και μη).
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τον Πρωθυπουργό θα συνοδεύουν ο Υπουργός εργασίας κ. Βρούτσης, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης  και ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος, χωρίς ωστόσο να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να τον συνοδεύσουν και άλλοι Υπουργοί.
Στο νησί μας αναμένεται να καταφθάσουν τις αμέσως επόμενες μέρες, δεκάδες δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, καθώς ο πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει  επίσημα την έναρξη της τουριστικής περιόδου από τη Σαντορίνη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΒΙΝΤΕΟ : Στον Αθηνιό, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, προσέκρουσε ελαφρά στις 7 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Πρέβελης”