Θεώνη Λειβαδάρου - πρώην Έπαρχος: Μένουμε σπίτι.

Δεν με πειράζει που δεν μπορώ να βγω από το σπίτι γιατί υπάρχουν συνάνθρωποι μου που δεν έχουν σπιτι και γι αυτούς θα ήταν δώρο θεού έστω για ένα βράδυ να μπορούσαν να νιώσουν την ζεστασιά αυτή.
Δεν με πειράζει που δεν μπορώ να βγω από το σπιτι γιατί έχω δόξα το θεό μια πολύ όμορφη οικογένεια και με την ευκαιρία αυτή μπορούμε να κάνουμε πολλά και διάφορα πράγματα μαζί.
Δεν με πειράζει που τη Κυριακή του Πάσχα δεν θα σουβλίσω το αρνί. Με πειράζει που δεν μπορώ να πάω στην εκκλησία αυτές τις άγιες μέρες.
Δεν με πειράζει που δεν δουλεύω όλες αυτές τις μέρες. Με πειράζει όμως που δεν δουλεύουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που περιμένουν το μεροκάματο ή το μηνιάτικο για να μπορέσουν να προσφέρουν τα απαραίτητα αγαθά στην οικογένεια τους.
Δεν με πειράζει που δεν βγαίνω από το σπιτι με πειράζει που υπάρχουν γύρω μας γυναίκες, παιδιά ή άντρες που βιώνουν την κακοποίηση μέσα στο σπιτι τους και αυτοί τη στιγμή θα είναι σε μεγαλύτερο βαθμό απ τη στιγμή που δεν μπορούν να βγουν έξω.
Σκεφτείτε θετικά.... ❤️
Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δίνουν τη δίκη τους μάχη🙏
Είναι ευκαιρία να κάνουμε και restart στον πλανήτη μας. 😉😘
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΒΙΝΤΕΟ : Στον Αθηνιό, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, προσέκρουσε ελαφρά στις 7 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Πρέβελης”