«Βροχή» τα πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων κυκλοφορίας - 7 περιπτώσεις σε Μύκονο και Σαντορίνη

Αυστηροί έλεγχοι έχουν ξεκινήσει από προχθές και εντείνονται καθημερινά, και στην περιοχή μας για τον εντοπισμό ατόμων που παραβαίνουν τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας.
Όπως είναι γνωστό, οι παραβάτες θα κληθούν να καταβάλλουν το ποσό των 150 ευρώ έκαστος, ως πρόστιμο για την παραβίαση των μέτρων αυτών.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας, ήδη από την πρώτη κιόλας ημέρα, διαπιστώθηκε ότι οι παραβάτες ήταν αρκετοί και αυτοί πλέον θα πρέπει να καταβάλλουν το αντίστοιχο πρόστιμο, ποσό το οποίο θα πηγαίνει προς ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Έτσι προχθές (23 Μαρτίου) στο Νότιο Αιγαίο βεβαιώθηκαν συνολικά 14 πρόστιμα τα οποία έχουν ως εξής: τρεις οδηγοί οχημάτων εντοπίστηκαν στην Κω να κυκλοφορούν χωρίς να φέρουν το απαραίτητο έγγραφο ή να έχουν στείλει μήνυμα για να λάβουν άδεια, στον αριθμό 13033.
Επίσης άλλα τρία άτομα εντοπίστηκαν στη Ρόδο, πρόκειται για τους δύο νεαρούς ηλικίας 18 και 19 ετών, που προχθές στις 5.15 το απόγευμα συνελήφθησαν γιατί ζωγράφιζαν στους τοίχους του σχολικού συγκροτήματος του Βενετοκλείου  και τον Ροδίτη θαμώνα που εντοπίστηκε προχθές το βράδυ να έχει παραγγείλει καφέ στο κατάστημα της 51χρονης.
Τέλος επτά ακόμη περιπτώσεις καταγράφηκαν στις Κυκλάδες και ειδικότερα στα νησιά Μύκονο και Σαντορίνη.
Και αυτοί οι έλεγχοι θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες επί 24ωρου βάσεως και σε βάρος των παραβατών θα κινείται η νόμιμη διαδικασία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΒΙΝΤΕΟ : Στον Αθηνιό, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, προσέκρουσε ελαφρά στις 7 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Πρέβελης”