Προς Περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου: Η Σαντορίνη πρέπει άμεσα να αποκτήσει ένα στάδιο αντάξιο του ονόματός της.

 


Προς Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο

Αγαπητέ κ. Περιφερειάρχη.
Ορμώμενος από το σχόλιο του συμπολίτη μας κ.Φουστέρη σε ανάρτησή σας που είχε σχέση με μια από τις δεκάδες περιπτώσεις, που η Περιφέρεια παρενέβη, για να δημιουργηθεί ένας νέος αθλητικός χώρος , σας ζητούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο η περιφέρεια σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, να προχωρήσει στο σχεδιασμό και την κατασκευή ενός σταδίου, προδιαγραφών τέλεσης μεγάλων αγώνων, στο νησί της Σαντορίνης.
Η έλλειψη ενός τέτοιου γηπέδου λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας στην επιθυμία της νεολαίας μας να συμμετέχει και σε άλλα αθλήματα αφ ενός και αφ ετέρου η ομάδα μας ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 2020 έχει θέσει ως στόχο την συμμετοχή της σε Εθνικό Επαγγελματικό Πρωτάθλημα.
Όμως η έλλειψη γηπέδου ανάλογων προδιαγραφών προβληματίζει τους συμπολίτες μας που συμμετέχουν ενεργά στα αθλητικά δρώμενα του νησιού δαπανώντας χρήματα και χρόνο για το καλό της νεολαίας μας.
Φτάσαμε στο σημείο να ευχόμαστε φέτος να μην λάβουμε μέρος σε Εθνικό πρωτάθλημα για να μην αναγκαστεί η ομάδα , που πλέον εκπροσωπεί όλο το νησί, να ξενιτευτεί και να μην έχουν την δυνατότητα να την παρακολουθούν οι χιλιάδες Θηραίοι φίλαθλοι.
Θα παρακαλούσα λοιπόν να αναλάβετε ο ίδιος την πρωτοβουλία και να παρακινήσετε  τις τοπικές αρχές να προχωρήσουν άμεσα στο σχεδιασμό και στη συνέχεια την κατασκευή του έργου, με δική σας πρωτοβουλία,  καθώς υπάρχει χώρος διαθέσιμος και απολύτως κατάλληλος.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΒΙΝΤΕΟ : Στον Αθηνιό, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, προσέκρουσε ελαφρά στις 7 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Πρέβελης”